http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZAHVALJUJUĆI COMPENDIUMU

Ovogodišnji Dota 2 turnir ima nagradni fond od preko 5 milijuna dolara

compendium 2014
Datum objave:
19.05.2014 13:40
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Dota 2 Compendium dodatak je koji želite kupiti planirate li podržati igrinu turnirsku scenu...koja je ove godine nadmašila očekivanja

Compendium, zanimljivi dodatak za sve najveće fanove Dote 2 od prošlog je tjedna u opticaju, te je zahvaljujući svojem jedinstvenom sustavu sakupljanja fondova za turnire uspio nagomilati rekordnih 5 milijuna dolara koji će se dijeliti tijekom ovogodišnjeh velikog Dota 2 turnira (The International 2014.). Ova virtualna knjiga može se kupiti unutar Dote 2 i košta 10 američkih dolara. 25% iznosa koji uplaćujete direktno odlazi u turnirski nagradni fond. Dodamo li ovome inicijalnih 1,4 milijina dolara koje je uplatio sam Valve, gledamo na zaista velike brojeve.

 

 

 

 

Čisto radi usporedbe, prošlogodišnji Compendium fond tijekom cijelokupne akcije je sakupio manje od pola onoga što je ove godine nagomilano u manje od deset dana. Što to znači je da će se fond sustavno povećavati, te da će Valve, zavisno o tome koliko novca sakupe, početi dodavati specijalne dodatke u samu igru. Compendium, kao što se i dalo pretpostaviti, levela zajedno sa vama, te vam daje različite estetske detalje u samoj igri. Ako se smatrate iznimno darežljivima, možete pomoći fondu tako da kupujete levele unutar same knjige (makar ne vidim objektivnog razloga zašto bi to itko radio), jer gore spomenuti 25% princip funkcionira i kod kupnje iskustva. Međutim, kao i inače, o ukusima se ne raspravlja, tako da novčiće možete ubacivati u škrabicu sve do sredine srpnja kada će fond za turnir/nadogradnju igre/novi spojler za Golfa dvojku biti zaključan. Više informacija o Compendiumu možete pronaći na Valveovim službenim stranicama.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije