http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBOG PUTA U BRAZIL

FIFA 14 opet na vrhu

original4
Datum objave:
20.05.2014 07:36
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu sve je bliže pa nimalo ne iznenađuje da je FIFA 14 opet jedna od najprodavanijih igara na planeti

FIFA 14 komercijalno je najuspješnija igra u kultnoj franšizi. Nije to nimalo mali uspjeh s obzirom na vrlo jako konkurenciju u vidu PES-a. Iako su prošli mjeseci od njene objave, FIFA 14 opet je na vrhu ljestvice najprodavanijih igara u Velikoj Britaniji koja je često reprezentativna i za cijeli 'razvijeni' svijet.

 

Odmah iza nje je fantastični Titanfall, trenutno najpopularniji multiplayer-only FPS naslov na tržištu. Minecraft se već tradicionalno drži jako čvrsto i zauzima i treće i četvrto mjesto. U blagoj je prednosti verzija za Xbox 360.

 

Na šestom je mjestu Ghosts, a na sedmom The Amazing Spider-Man. Slijedi The Lego Movie Videogame, Battlefield 4 i fantastično obožavani GTA V.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije