http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI KICKSTARTER

Autori novog Kaptain Brawea traže vašu pomoć

kaptain brawe 2
Datum objave:
22.05.2014 14:00
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nova domaća svemirska avantura je u izradi, a sve što joj nedostaje je vaša Kickstarter podrška

Cateia Games, hrvatska firma poznata po mnogim point and click avanturama radi na novom projektu i treba upravo vašu pomoć. Nastavak Kaptain Brawea pod imenom Kaptain Brawe 2: A Space Travesty je u izradi, a Kickstarter koji je upravo pokrenut trebao bi pomoći u igrinoj realizaciji. Na naslovu radi čuveni freelance game dizajner Steve Ince, kao i kreativci iz beogradskog Frontmen art studija. Mislim, nije na meni da unaprijed hvalim projekt koji se još nije niti realizirao, ali sudeći prema kadru iza igre, ovo bi mogao biti hit. Kako biste saznali više o Braweu 2, predlažemo vam da pogledate njihov Kickstarter video.

 

 

 

 

Cilj ovog kickstartera je 150.000 dolara. S obzirom da smo fanovi originala, zaista se nadamo kako će ovaj projekt uspjeti. Također, u slučaju da ga niste zaigrali, prva epizoda originalnog Kaptain Brawea je potpuno besplatna, a možete ju skinuti na Cateinim službenim stranicama.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije