http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

žele potući i playstation 2

Sony počeo zarađivati na PlayStationu 4

ps4
Datum objave:
24.05.2014 16:09
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Japanski gigant optimistično najavljuje da će s novom konzolom napraviti veći uspjeh nego s legendarnim PlayStationom 2

Iako se PlayStation 4, baš ko i Xbox One, na tržištu pojavio krajem prošle godine, Sony kaže da je njihova konzola već počela ostvarivati profit. Na sastanku sa investitorima, Kaz Hirai, šef Sonyja, objavio je da PlayStation Plus usluga već broji 3.5 milijuna pretplatnika što je otprilike 50% svih vlasnika PlayStationa 4.

 

U prijevodu, Sony je otkrio i da je dosad prodao sedam milijuna konzola. Uzmemo li u obzir da svi PS Plus pretplatnici koriste najjeftiniju uslugu, Sony samo na tomu zarađuje 11,6 milijuna funti. Mjesečno.

 

S obzirom da je Sony očekivao da još dugo neće početi zarađivati na hardveru konzole, ohrabreni ovim podacima kažu da će ovim tempom srušiti i uspjeh legendarnog PlayStationa 2.

 

Ove godine Sony planira prodati ukupno 17 milijuna PS3 i PS4 konzola.  

 

Sve o temi:
ps4

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije