http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PIRATSTVO

Piratska verzija Watch Dogsa sadrži virus

Watch-Dogs-Aiden-Pearce
Datum objave:
26.05.2014 11:16
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
PC verzija Watch Dogsa osvanula je na torrentima, no sadrži jedno vrlo neugodno iznenađenje

UbiSoftov sandbox hakerfest Watch Dogs trebao bi izaći sutra, no oni nestrpljivi, škrti ili bez novca vrlo vjerojatno sežu za piratskom verzijom. Jučer izašli torrenti, na žalost, uz Watch Dogse donose i mali poklon - bitcoin miner/virus koji se instalira zajedno sa igrom. Da stvar nije žalosna, bila bi smiješna. Zašto? Zato jer je čitava tema igre hakiranje i provaljivanje u sustave. Iskreno, u potpunosti smo protiv piratsvta, no koliko se poznamo u temu, općenito pravilo je - dok igra ne izađe, ne downloadaj NIŠTA.

 

 

 

 

Čini se da je cijena nestrpljivosti "ljubitelja" piratskog softvera ovog puta postala nečija zarada. Komentari najpopularnijeg Watch Dogs torrenta na pirate.bayu trenutno govore o bitcoin mineru koji usporava računala na koja se instalira, dok mnogi korisnici razuvjeravaju "svježe" downloadere da pričekaju punu verziju igre.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije