http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JAVNO FINANCIRANJE SE NASTAVLJA

Star Citizen nadmašio 44 milijuna dolara, cilja na 46

star citizen
Datum objave:
26.05.2014 12:23
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nadolazeći Star Citizen nadmašuje sva očekivanja, a financiranju se ne nazire kraj

Chris Robertstova uber svemirska saga Star Citizen javno je financirani projekt koji, kao što naslov nalaže, trenutno privlači mnogo, mnogo pažnje. Toliko dapače da je inicijalni iznos višestruko nadmašen...konkretno preko dvadeset puta (inicijalni iznos bio je 2,1 milijun). Trenutni bonus onima koji su igru podržali prije 44 milijuna dolarčića holografska je kartografija koja omogućuje igraču da prati svoje pothvate u igri. Roberts se nada kako će dodatak novih opcija i nagrada ohrabriti investitore da u škrabicu ubace dodatna dva milijuna dolara.

 

 

 

Kao dodatnu nagradu svima koji su igru podržali prije nadmašivanja 44 milijuna dolara kolektivnog fonda dobili su i jedan dodatni parking plac u hangaru. Oni koji Star Citizenu pomognu da nadmaši 46 milijuna dolara dobiti će specijalni skenerski sustav koji rudarenje čini daleko, daleko jednostavnijim. Na službenim stranicama objavljeno je i glasanje za sljedeći korak u financiranju. Znate, u slučaju da budžet nadmaši 48 milijuna. Igra je trenutno raspodjeljena na module, oni koju ju financijski podržavaju dobivaju male interaktivne segmente poput pregleda brodova u hangaru, a konačna verzija bi se na tržištu trebala pojaviti tijekom iduće godine.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije