http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ČEKANJE JE GOTOVO

Watch Dogs je vani!

Watch Dogs
Datum objave:
27.05.2014 07:27
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon dvije godine čekanja, novi blockbuster iz Ubisofta napokon je na policama trgovina – kako fizičkih, tako i digitalnih

U protekle dvije godine o Watch Dogs smo ispisali doslovno stranice teksta. Bilo je tu i početne euforije, ali i razočaranja, a kakva igra zaista jest, danas možemo napokon i provjeriti – bilo da ju zaigramo ili da pročitamo prve recenzije.

 

Tim povodom jučer nam je ekipa Outside Xbox-a preporučila sedam stvari koje svakako moramo isprobati u igri, a danas nam ekipa PlayStation Accessa pokazuje gotovo cijelu mapu imaginarnog Chicaga u kojemu se odvija cjelokupna radnja igre.

 

 

Podsjećamo, igra se danas može zaigrati na PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One platformama, a krajem godine se očekuje i verzija za Wii U.

 

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije