http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

EMOTIVNO I TEŠKO PUTOVANJE KROZ PRVI SVJETSKI RAT

Valiant Hearts će vas natjerati na suze

valiant hearts
Datum objave:
28.05.2014 12:27
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte kratki video o emocijama u nadolazećem Ubisoftovom Valiant Heartsu

Valiant Hearts je nadolazeći UbiSoftov naslov koji se, kao što već vjerojatno znate, bavi Prvim svjetskim ratom. Njegovi likovi, makar inspirirani pravim ljudima, pripadaju samo ovoj igri, te na jedinstveni način prepričavaju kako je to biti običan čovjek ulovljen u vrtlogu globalnog sukoba. U nedavno objavljenom razvojnom dnevniku, autori igre opisuju koliko je zapravo emocija bitna u modernom dizajnu igre - pogotovo ako se teškim temama poput ove.

 

 

 

 

Hrabra izjava igrinog voditelja razvoja IP-a Ardiana Laceyea kako ćete tijekom igre zaplakati zaista je hrabra. Malo koja igra sposobna je napraviti takvo što, a nastojanja vrlo često mogu kompletno podbaciti.  Doista se nadamo kako će Valiant Hearts postići sve o čemu autori govore, te kako ćemo idućeg mjeseca imati još jedan jako dobar naslov koji je različit, jedinstven i kvalitetan.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije