http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

METODA ZAŠTITE?

Novi Wolfenstein je pirate obeshrabrio veličinom

Wolfenstein1_31527_screen
Datum objave:
28.05.2014 13:02
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sudeći prema nedavno objavljenim statistikama, mnogi gameri skloni piratizaciji igara odustaju čim vide da je download jednostavno - prevelik

Tjedan dana nakon službenog izlaska novog Wolfenstein FPS-a, jedna stvar je sigurna – ilegalno ga je skinulo preko 100.000 ljudi. Ono što je zanimljivo, u drugu ruku, je to zbog čega je velik broj onih manje strpljivih odustao, tvrdi torrentfreak. Naime, na mnogim torrent sajtovima priča se o igrinoj kolosalnoj veličini. Njezina instalacija, naime, zauzima preko 40 Gb, što je za mnoge koji posegnu za krađom igre bilo jednostavno previše.

 

 

Toliko previše, dapače, da su mnogi odustali od downloada torretna i otišli kupiti original. Nekako mi se čini da će igre u budućnosti mogle češće posezati za ovom metodom. Makar brzi internet nije neki novitet ovih dana, najčešča sporost ilegalnih torrenta više je nego dovoljna da napravi barem mali korak prema naprijed na polju zaštiti autorskih prava.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije