http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO U JAPANU

Super Mario u Mercedesovoj reklami

super mario mercedes
Datum objave:
29.05.2014 11:30
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Bacite pogled na najnoviju Mercedesovu reklamnu kampanju koja je, izgleda, lokalizirana isključivo na japansko tržište

Najnovija reklama za Mercedes Benzov GLA u sebi sadrži ni više ni manje nego Nintendovog Super Maria. Sad, prije nego što se zapitate tko je to uopće odobrio, vodite računa kako u Japanu ovakve stvari nisu toliko neuobičajene. Ovo je demonstracija Nintendovog otvaranja prema proširenoj monetizaciji njegovih franšiza. Iskreno, ako će pola reklama i proizvoda biti cool poput ove, nemamo apsolutno ništa protiv.

 

 

 

 

Također, najavljeno je da će Mercedes DLC doći u novi Mario Kart. Da, Mario će u vjerojatno najboljoj Mario Kart utrci do sada vjerojatno moći voziti visoku klasu. Međutim, za sada se čini kako će ova opcija biti dostupna samo u Japanu. Mercedes Benz DLC potpuno je besplatan i trebao bi biti dostupan već ovog ljeta.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije