http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STIGLE PRVE SLIKE

Procurile mape iz novog CoD: Ghosts Invasion DLC-a

ghosts
Datum objave:
29.05.2014 12:14
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Activision je slučajno objavio dio službene stranice koja otkriva nadolazeći CoD: Ghosts DLC, a par snalažljivih fanova su sve to snimili

Zahvaljujući čudima slabog osiguravanja podataka, od danas znamo sve nadolazeće mape iz novog Call of Duty Ghosts DLC-a pod imenom Invasion. Informacija je osvanula na Charlie Intelu, a službeni izvor su Call of Duty siteovi u Španjolskoj, Njemačkoj, Francuskoj i Francuskoj Kanadi. Naime, na njima su se pojavili prvi screenshotovi nadolazećeg dodatka. Prema svemu sudeći, kompletan sadržaj Invasiona još nije poznat, no screenshotovi triju multiplayer mapa govore o zanimljivim novim ratištima gdje će igrači sa radošću prazniti šaržere jedan drugom u prepone.

 

Prva mapa nosi ime Departed i dešava se tijekom Dia di los Muertos festivala u Meksiku. Druga se zove Mutiny, te je strpana u priobalnu pećinu opskrbljenu gusarskim brodom, dok treća pod imenom Pharaoh igrače baca u pakao drevnog Egipta. Više informacija o DLC-u dobiti ćemo kada čitava stvar postane službena, a do tada slobodno pasite oči na dostupnim screenshotovima.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije