http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

napokon next-gen iskustvo?

Napokon novi trailer za Quantum Break

quantumbreak
Datum objave:
30.05.2014 07:03
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedna od najfascinantnijih igara trenutno u razvoju je projekt na kojemu radi studio zaslužan za Max Payne i Alan Wake franšize

Kada je predstavljao Xbox One, Microsoft je ogroman prostor posvetio Quantum Breaku, akcijskoj avanturi baziranoj na manipuliranju vremenom. Da stvar bude intrigantnija, radi se o projektu koji će objediniti formu igre i TV serije.

 

Kako otkrivaju u najnovijem traileru, igra će biti posvećena herojima, a serija – zločincima.

 

 

Što se tiče toka igre, ona će se naizmjence izmjenjivati sa serijom. U prijevodu, ovisno o tome kako igrate igru, mijenjati će se i radnja serije što pak znači da će svaka epizoda biti snimljena na nekoliko načina.

 

Napokon je objavljeno i kada će se igra pojaviti na policama trgovina – sljedeće godine. Više pak informacija i detaljni gameplay trailer biti će predstavljeni na GamesCom eventu kolovozu ove godine.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije