http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOGOVORENO!

Steelseries radi periferije za Sims 4

The Sims 4
Datum objave:
02.06.2014 11:28
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kako bi upriličili dolazak najnovijih Simsa, Electronic Arts priređuju liniju "posebnih" periferija

Sudeći prema najnovijim vijestima iz EA, nadolazeći Sims 4 dobiti će svoju vlastitu liniju periferija. Kompanija koja će na njima raditi je Steelseries, a u planu su slušalice, miš i podloga za miš. Zvuči jedinstveno, zar ne? Prije nego što odmahnete rukom misleći kako se radi o još jednoj rupi za novac vodite računa da ovaj niz periferija ima posebnu funkciju koja je namjenjena isključivo Sims serijalu.

 

 

Od sada sa emocijama
 

 

Naime, svi ovi dodaci napravljeni su kako bi pojačali imerziju igrača, tvrdi potpredsjednica Sims Studija, Rachael Franklin. Miš i slušalice imati će posebnu funkciju izmjene iluminacije zavisno o raspoloženju likova u igri. Tako će vaš miš žariti zelenom bojom ako su likovi u igri sretni, a crvenom ako nisu. Uvjereni smo kako će ova funkcija imati širok raspon iskoristivosti i u drugim igrama...poput Minesweepera gdje će se miš zacrveniti nakon što klinete na minu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije