http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Mighty No. 9

Pogledajte duhovnog nasljednika Mega Mana u akciji

mighty no 9
Datum objave:
02.06.2014 11:48
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte najnoviji gameplay video iz nadolazećeg Mighty No. 9

Kickstarterom financirani duhovni nastavak čuvene platformske igre Mega Man pod imenom Mighty No. 9 uspješno je financiran. Četverostruko uspješno, rekli bismo. Nakon čitavog niza peripetija sa Capcomom koji je očigledno bio zabrinut za potencijalnu krađu IP-a, drago nam je vidjeti kako projekt polako ali sigurno napreduje prema, nazovimo to tako, radnoj verziji. Comcept USA u subotu navečer je izdao novi gameplay video koji pokazuje u kojem se smijeru ovaj šarmantni naslov kreće.

 

 

 

Keiji Inafune, glavni čovjek iza ovog projekta (i tvorac originalnog MegaMana) tvrdi kako se Nintendo i Capcom nemaju što bojati. Njegova igra koristi slične gameplay elemente, ali po priči i općenitom konceptu niti na jedan način ne ugrožava gore spomenutu franšizu. Istina bog, meni glavni lik izgleda kao pljunuti Mega Man, no tko sam ja da im sudim? U svakom slučaju, ovo za sada izgleda jako dobro i nadamo se kako će konačna verzija biti dostojna imena igrinog kreatora.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije