http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAJLJEPŠA IKAD

Dolazi Forza Horizon 2

Forza Horizon 2
Datum objave:
02.06.2014 15:44
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ove jeseni - pripremite se za jurnjavu kakvu niste vozili sve do ove jeseni

Microsoft je prije svega par sati najavio Forza Horizon 2, next gen nastavak višestruko nagrađivane trkačke igre. Novi nastavak odvijati će se u južnoj Europi, makar se do nedavno govorilo o tome kako je trebao biti smješten u Louisiannu. Autori navode mnogobrojne prekrasne viste, kao i konačnu implementaciju sustava vremenskih promjena. Popis automobila nadmašuje nekoliko stotina, s time da kolonu predvodi novi Lamborghini Huracán.

 

 

Novi Lamborghini u punom sjaju
 

 

 

Forza Horizon 2 razvijaju Playground Games i Turn 10 Studios, a na Xboxu 360 i Xboxu One bi se trebao pojaviti već ove jeseni.  Više o Forza Horizonu 2 ćemo definitivno čuti idućeg tjedna na žudno iščekivanom E3-u.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije