http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CRYTEK NAJAVLJUJE 'REVOLUCIJU'

Najavljen Homefront 2!

homefront
Datum objave:
03.06.2014 07:08
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon bankrota THQ-a Homefront IP preuzeo je Crytek koji je sada napokon najavio i njegov nastavak

Homefront se na tržištu pojavio 2011. godine i unatoč obećavajućem scenariju u kojemu Sjeverna Koreja napadne SAD, igra je na kraju bila prepuna problema. Na opće iznenađenje, kada je propao THQ, Crytek je za sitne pare pruzeo ime i uhvatio se rada na nastavku.

 

Prva informacija o njemu sada je napokon dostupna. Njegovo će ime biti 'Homefront: The Revolution'. Procurio je i cover igre, a nakon toga Crytek više nije mogao izdržati. Otkrili su da je igra u produkciji za PC, PS4 i Xbox One.

 

 

Projekt je baziran na CryEngine tehnologiji s radnjom smještenom u Philadelphiju. Igrač će preuzeti ulogu pripadnika otpora četiri godine nakon početka Korejske okupacije. Naglasak će biti na gerilskoj borbi protiv tehnološki značajno nadmoćnijeg neprijatelja i to u open-world okruženju što će svakako biti jedna od najvećih razlika u odnosu na vrlo linearni original.

 

Više informacija možemo očekivati na skorašnjem E3-u, a dotad nam ne preostaje ništa drugo osim uživati u prvom traileru;

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije