http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

u samo tjedan dana

Watch Dogs planuo u četiri milijuna

watchdogs
Datum objave:
04.06.2014 07:41
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon samo tjedan dana prodaje, Ubisoft može biti itekako zadovoljan prodajom svojeg posljednjeg blockbustera

Sedam dana nakon početka prodaje, Watch Dogs dostigao je brojku od čak četiri milijuna prodanih primjeraka. U Ubisoftu kažu da je igra tako postala njihov najbrže prodavani projekt u roku od prvih tjedan dana.

 

Nije loše. Ubisoft je još jednom obavio fantastičan marketinški posao, ali kritika i publika nisu baš toliko puni hvalospjeva. Osim što se od igre očekivalo mnogo više, PC verzija za neke je gotovo neigriva, a kontrole uopće nisu prilagođene kombinaciji miša i tipkovnice.

 

Da ne izgleda kao pljuvanje – Watch Dogs uopće nije loš naslov, samo, recimo to tako – naša su očekivanja još jednom bila previsoka.

 

U međuvremenu iz ubisofta kažu da su sada u potpunosti fokusirani na završetak verzije za Wii U koja bi se na tržištu trebala pojaviti krajem godine.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije