http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SONY PREKIDA PROIZVODNJU

Era PSP-a se privodi kraju

psp 3004 playstation sony
Datum objave:
04.06.2014 11:19
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedna od Gamereportovih omiljenih prijenosnih konzola do kraja ove godine će otići u povijest

Sony je jučer objavio kako PlayStation Portable, njihova najpopularnija mala konzola, konačno odlazi u ropotarnicu povijesti. Firma će polako prestati proizvoditi konzolu diljem svijeta. Gašenje je već počelo sa Japanom gdje je PsP prestao stizati na police već proteklog siječnja. Sjedinjene Države svoju dozu PSP-a če prestati dobivati ovog mjeseca, a EU bi trebao stati tamo negdje do kraja ove godine.

 

Jedna od najbizarnijih PSP reklama ikad
 

 

Ne znam za vas, ali PSP mi je tijekom svih godina što ga posjedujem - prirastao srcu. Ne radi se o najsofisticiranijoj niti najmanjoj prijenosnoj konzoli ikad, to priznajem. Međutim činjenica je da je u svoje doba - doba kada igra na smartphoneu nije bila niti blizu iskustvu prijenosne konzole - bio više od još jedne platforme. Kvragu, mogao bi reći da sam se na njemu više zabavio nego na PlayStationu 3. U svakom slučaju, Vita koja stoji na njegovom mjestu podsjeća na dobre stare dane ii iskreno - rado bi rekao kako je "to to". Ali znam da nije. RIP in peace, PlayStation Portable.

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije