http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DETALJI O NADOLAZEĆEM HITU

Mortal Kombat X - Ed Boon priča o novim likovima, priči i gameplayu

mortal kombat x
Datum objave:
05.06.2014 11:18
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kreator famozne Mortal Kombat franšize otkrio je nekoliko detalja o nadolazećem Mortal Kombatu X

Autor popularnog Mortal Kombat borilačkog serijala otvorio je dušu na Twitteru, te objavio niz detalja o najnovijem nastavku - Mortal Kombatu X. Kao prvo, nakon što je upitan kakva će biti priča u novom MK, spomenuo je kako se radi o nečemu što se dijelom nastavlja na protekli Mortal Kombat, ali je ujedno i nova jedinstvena priča.

 

 

 

 

Kao odgovor na pitanje dolaze li novi likovi u igru, Boon je spomenuo kako on osobno ima dva apsolutna favorita. Na žalost, više detalja od ovoga nema, no i to je dovoljno za sada.

 

Što se konkretnog gameplaya tiče, njega ćemo pronaći na ovogodišnjem E3-u. Boon je službeno potvrdio kako kako ćemo akciju moći gledati već idućeg utorka.

 

Za kraj, što se famoznih brutalnih egzekucija tiče, Boon je samo natuknuo kako jednostavno morate vidjeti Scorpionov novi sekundarni fatality.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije