http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ŠTETA

Guerilla Games neće objaviti novi IP na E3-u

Killzone 3
Datum objave:
05.06.2014 11:50
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kreativni tim iza popularnog Killzone serijala suzdržati će se od velikih izjava na ovogodišnjem E3-u

Sudeći prema službenom Redditu, Guerilla Games su se odlučili pridružiti developerima koji neće raditi nove objave na ovogodišnjem E3-u. Razlog? Njihov novi naslov je u takvom stanju da ga doslovno nema smisla još pokazivati. Prema njima, najgluplja stvar koju bi mogli napraviti je objaviti detalje za par dana i nakon toga provesti pola godine objašnjavajući kako je ovo radni build, te kako igra neće izaći još barem iduće dvije godine.

 

Ovo je, iskreno, jako fer potez. Makar svi željno iščekuju objave novih intelektualnih vlasništava (pogotovo kada su u pitnaju velike firme poput Guerille), ponekad je najbolje držati jezik za zubima i pričekati. Uostalom, čak i osobno preferiram kada firma iznese neki materijal koji najavljuje naslov koji će se pojaviti za par mjeseci, umjesto CGI trailera za igre koje nećemo vidjeti još godinama.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije