http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Burnout Paradise: The Ultimate Box

Burn2
Datum objave:
07.02.2009 11:00
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ovaj fenomenalni trkaći serijal konačno je prestao biti ekskluzivna konzola novih generacija
PC je u zadnje vrijeme sve plodnije tlo za razne prerade s konzola nove generacije. Nažalost, ti su 'portovi' često totalna smeća, kakav je bio i nedavno izašli Saints Row 2. Srećom, stvar s izvrsnim Burnout Paradise: The Ultimate Boxom je potpuno drugačija. Igra briljira na svim platformama, a posebno na PC-ju. No to nije čistokrvni nastavak samog Burnout Paradisea. Ovdje je riječ tek o novoj inačici u kojoj su skupljena razna poboljšanja i igraći modovi koji su za Paradise došli do današnjeg dana.

 

Za one koji nemaju pojma o čemu se tu uopće radi, evo nekoliko kratkih informacija. Burnout Paradise je čista arkadska utrka koja se odigrava u velikom Paradise Cityu. Igra je strahovito dinamična i prepuna spektakularnih sudara od kojih će vam zastajati dah. Tu su i različiti igraći modovi u kojima ćete se utrkivati, ali i uništavati svoje suparnike. Više se o modovima informirajte se u video recenziji, a ako ste igru već zaigrali na konzolama, vjerojatno znate i koji su. Pa zašto ovo uopće nabaviti? Zbog već spomenutih modova i dodataka, od kojih je jedan i mogućnost vožnje na motociklu.

 

Iako za motorčiće nema previše misija, prilično ih je zabavno voziti jer su izuzetno brzi i agilni. No drugi i važniji razlog nabavke ovog čuda je već spomenuta PC konverzija. Igra će i na nešto starijim PC konfiguracijama raditi u blistavoj brzini. Da, na svim grafičkim postavkama stavljenim na maksimum! Eto pravog primjera kako se može kvalitetno programirati kada se hoće. Stoga još jednom, zaigrali vi ovo u nekom obliku već na konzolama ili ne, Burnout Paradise zaslužuje da ga odigrate i na osobnom računalu. Nećete požaliti!

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije