http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT +

Mini Ninjas – mikro svijet bez trunke krvi

NINJAS
Datum objave:
29.09.2009 15:34
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ovo je igra koja je zamišljena tako da se svidi klincima, ali i svima onima koji se tako (još) osjećaju
Prije izlaska Malih nindži podigla se velika prašina – igra je bila najavljivana kao inventivna arkadica koju će djeca obožavati, a oni stariji barem poštovati. Ni brojne recenzije nisu daleko odmakle od ovog stvaranja hypea te su se o igri mogli čuti uglavnom blagonakloni komentari. No skeptični, kakvi jesmo, na sve smo gledali s dobrom dozom sumnje...

Nećemo vam odmah otkriti jesu li nindže opravdale ovu buku, jer ćemo vas za to uputiti na proučavanje videa. Reći ćemo samo to da igrač preuzima ulogu malog Hirea koji mora osloboditi svoj mikro svijet od zlih samuraja. Oni su pak nevina šumska bića koje je zli čarobnjak pretvorio u oličenje zla. Prema tome, nakon svakog 'killa' ta se bića vraćaju u svoje veselo, cakano, životinjsko stanje.

Ne, ovdje nema ni trunke krvi te je kao takva igra upravo idealna za one mlađe. A moramo priznati i da je nama dobro došlo malo odmaranja od navale eritrocita. No je li to ujedno garancija za dobru igru, saznajte klikom na video.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije