http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Darkest Of Days – putujte kroz vrijeme

darkest
Datum objave:
29.09.2009 15:59
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ako igri Darkest Of Days nečega ne nedostaje, onda je to kreativnosti, originalnosti i scenarističke hrabrosti
Zašto se do sada nije napravio jedan kvalitetniji FPS u kojem bi igrač sudjelovao, recimo u Američkom građanskom ratu? Zato što se izdavači igara boje novih koncepata i rade po principu 'Daj škvadri još malo COD-ova. To će sigurno proći pa ćemo zaraditi još malo para.'

No zbog takvog nas razmišljanja već par godina zasipaju pucačine od kojih već krvarimo od onog efekta deja vu. Srećom, našli su se neki hrabri momci koji su napravili Darkest Of Days te osim Civilnog rata u svoju priču ubacili i Prvi svjetski rat, natruhu prežvakanog Drugog, kauboje i Indijance te, pazite ovo – starorimske Pompeje. Znate, onaj veseli gradić koji je zatrpala vulkanska lava iz obližnjeg Vezuva.

Sve vam je ovo dovoljan razlog da igri posvetite svoje dragocjeno vrijeme. Pa iako vas možda neće u potpunosti oduševiti jer pati od nekih low-budget problema, barem će vas malo osvježiti te vam proširiti igraće horizonte.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije