http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Nova dimenzija igre!

Nvidia 3D Vision

RE_Vision
Datum objave:
10.11.2009 16:32
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Donosimo ekskluzivnu recenziju Nvidijinog stereoskopskog sustava koji će unijeti revoluciju u dosadašnji način igranja
Dobro došli u još jedno specijalno izdanje Gamereporta! Ovaj put recenziramo nešto uistinu posebno – Nvidijin 3D sustav stereoskopije, koji će igrama darovati dubinu! Ako ste ikada bili u 3D kinu, imat ćete predodžbu o čemu se ovdje radi. 3D grafika vašeg PC-a više neće biti plošna poput kolaža, već će stvarati iluziju realne trodimenzionalnosti.

Bit ćete doslovno usisani u virtualnost i ponovno otkrivati igre iz posve nove i strahovito impresivne perspektive. Sve je to omogućeno najnovijom inačicom Nvidijinih 'shutter' naočala od kojih vas više neće boljeti glava.

Prema tome, pogledajte video u kojem smo vam na najbolji mogući način pokušali opisati kako je to igrati s 3D Visionom u praksi. U prilogu se krije i tzv. anagplyph 3D video koji također stvara dojam dubine, a u kojem ćete uživati ako si nabavite one jeftine crveno-plave naočale. Uglavnom, pogledajte recenziju, upoznajte se s prednostima i manama 3D Visiona te sami procijenite hoće li ovaj sustav i vama promijeniti viziju igranja.

 

 

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije