http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Strava od igre!

SAW

RE_Saw
Datum objave:
10.11.2009 16:55
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Konačno je došao jedan posve originalni horor survival koji uštrcava svježu krv i u taj danas već učmali žanr
Tko od vas nije gledao barem jedan nastavak filmske horor franšize 'Saw'? Okej, okej, a sada ispužite ispod tog kamena i dobro došli u 21. stoljeće. Nego, 'Saw' je svakako obilježio ovo desetljeće te se napokon pretvorio i u videoigru. Svim ljubiteljima lika i djela, odmah će biti jasno o čemu se radi.

Zarobio vas je perverzni Jigsaw te bacio u rješavanje brojnih horor glavolomki. Temeljni princip igre je dakle rješavanje zagonetki. Srećom, zagonetke nikad nisu teške toliko da bi frustrirale, već ih možete riješiti i s pola mozga.

Igru prati i izvrsna te filmu vjerna horor atmosfera. Iskorišten je svaki idejni detalj iz ovog serijala, poput onih bolesnih maski za lice, kopanja po WC-u prepunom drogeraških šprica itd. Uglavnom, Saw kod igrača uspijeva stvoriti osjećaj dinamike, strave, napetosti i prije svega gađenja. Ali gađenja u izuzetno pozitivnom virtualnom smislu. Palac gore!

 

 

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije