http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Interno testiranje

Kreće Gamereport!!!

BL_Testiranje
Datum objave:
10.11.2009 18:38
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Finaliziramo "porinuće" Gamereport portala te molimo sve T-portal kolegice i kolege da testiraju naš sajt! Hvala.
Poštovane kolegice i kolege... Nakon dugo muke, truda i čemera, zadovoljstvo mi vas je obavijestiti da je konačno zaživio Gamereport portal!!! On se trenutno nalazi u fazi internog testiranja, te je vidljiv samo u našoj internoj mreži. Pa bih vas stoga ovom prilikom zamolio da ga testirate ako za to nađete vremena! Drugim rječima, klikajte po njegovim kategorijama, tražite greške, propuste i mane. Ako baš imate volje, skidajte priložene "download" materijale i pokušajte nam srušiti server. Programeri će biti presretni. :) Slobodno ostavite i pokoji komentar u kojem ćete nas kritizirati i/ili pohvaliti. Treba li uopće reći da preferiramo ovo potonje...? Konačno, ne očekujte savršenstvo u samom početku. Gamereport portal kanimo kontinuirano razvijati te ga nadograđivati iz mjeseca u mjesec. Unaprijed vam hvala na interesu i podršci. A ovaj prvi blog bih završio rječima jednog velikog čovjeka. "Ovo je možda mali korak za Gamereport, ali divovski skok za svekoliku gaming kulturu u Hrvata. ;)

 

A za malo razonode, pogledajte jedan funny video...

 

 


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije