http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT +

Brütal Legend – heavy metal fantazija

Izvorna atmosfera i netipična grafika krase ovu zanimljivu igru
Datum objave:
12.11.2009 09:13
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Želite ući u neobičan svijet inspiriran žestokom rock glazbom? Onda uđite u Brütal Legend!
Brütal Legend je nešto posebno. Ovo je, naime, heavy metal akcija iz trećeg lica. Molim? Da, heavy metal akcija specifičnog glazbenog i vizualnog ugođaja. Naime, igrin svijet kao da je ispao s cover arta nekog žestokog albuma. Sve one tipizirane fore poput kromiranih cijevi, metalnih čudovišta sa šiljatim zubima i slično ovdje su dobile dah života.
 
Osim toga, glavnom liku je glas i stas posudio poznati holivudski glumac i roker Jack Black. Znate, onaj malo korpulentniji tip kojeg smo vidjeli i u spektaklu King Kong. Ima još – u igri je jedan gameplay element koji neodoljivo podsjeća na Guitar Hero.

Pogledajte videorecenziju i saznajte o čemu se radi. Isplatit će vam se! Okej, nije da igra nema mana, no stvar je u tome što one blijede pod njenom posebnom i do sada malo ili nimalo eksploatiranom idejnom podlogom. Sjekiru i gitaru u ruke i - rock on!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije