http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DRUGA STRANA

Igrači na PC-ju mrze Modern Warfare 2

Iako su mu konzolaši i mediji naklonjeni, igrači na PC-ju nisu nimalo oduševljeni Modern Warfareom 2 i nazivaju ga 'epskim promašajem'
Uz prosječnu ocjenu medija od 94 posto, Modern Warfare 2 je definitivno igra godine, ali samo za vlasnike konzola. Naime, igrači na PC-ju imaju mnogobrojne pritužbe na njega, što je najbolje vidljivo na popularnom portalu IGN gdje čitatelji sami mogu ukratko opisati igru i dati joj svoju ocjenu koja se trenutno kreće od 15 do 17 posto.

Kao najveće zamjerke igrači navode kratku kampanju koja je nekima potrajala samo četiri sata, nemogućnost zasebnih servera, izostanak podrške za modifikacije, maksimalno 18 igrača u partijama, male mape, visoku cijenu igre i još gomilu toga. Uglavnom, svi se slažu da je solo igra dobra, ali prekratka, dok je mrežna igra potpuni promašaj i ne nudi igračima nikakav razlog da joj se posvete.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije