http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Modern Warfare 2 – igra godine!

Jasno i glasno – Modern Warfare 2 je najbolja pucačina godine!
Datum objave:
14.11.2009 08:00
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iako zvuči nevjerojatno, Modern Warfare 2 je bolji od svog ionako fantastičnog prethodnika
Igraća zajednica je u zadnjih nekoliko mjeseci bila na rubu živaca. Iščekivao se nastavak odličnog Modern Warfarea, a on je sada konačno pred nama. Stoga smo odmah napravili ekskluzivnu videorecenziju, čiji je glavni cilj bio prikazivanje najboljih dijelova ove predivne igre. U videu ćete konačno pogledati najimpresivnije kadrove ovog monumentalnog FPS-a i diviti se njegovoj gotovo artističkoj ljepoti. Konačno, u prilogu smo odgovorili i na pitanje je li Modern Warfare 2 bolji od originala. Bez imalo ustezanja možemo reći – da, da i da!

Razloga za ovo je pregršt. Prvi i najbitniji je da se nije mijenjalo 'konja koji pobjeđuje', već su svi glavni elementi ostali barem slični. No oni su dorađeni, usavršeni i ispolirani. Sve je u ovoj igri poštimano poput Lego kockica, od intrigantne priče pa do kreacije ogromnog broja strahovito živih i frivolnih lokacija. Tu su i brojni posve novi detalji poput upravljanja bespilotnim sustavom Raptor.

Međutim, najviše nas je oduševio nastavak inzistiranja na monumentalnosti. Nećemo vam točno reći o čemu je riječ da vam ne pokvarimo užitak gledanja videa, no znajte da su autori igre, Infinity Ward, nadmašili sami sebe te napravili bolju scenu od legendarnog Call Of Duty napada na Reichstag. Ali u igri je i detalj koji je podigao veliku medijsku prašinu. U jednom nivou se zbog višeg cilja (spas svijeta) pridružujete terorističkoj skupini te vršite masakr nad nevinim civilima. Ovo je gotovo presedan u virtualnoj zabavi te nas stvarno čudi kako to da igra nije pokupila gomilu zabrana u SAD-u i zemljama Europske unije. Svejedno, pred vama je jedan od najboljih uradaka gejming industrije u nekoliko posljednjih godina. Prema tome – uronite u naš ekskluzivni video i uživajte.
 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije