http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEDOSTIŽNE BROJKE

Modern Warfare 2 zaradio 500 milijuna dolara

Modern Warfare 2 je hit nad hitovima koji je oborio sve rekorde prodaje ne samo što se tiče videoigara, već i cijele zabavne industrije
U prva 24 sata Call of Duty: Modern Warfare 2 je u SAD-u i Velikoj Britaniji ostvario prodaju od 4,7 milijuna primjeraka i zaradu od 310 milijuna dolara, dok je u pet dana na tržištu taj iznos povećan na preko 500 milijuna dolara. Activison se hvali da je riječ o najuspješnijem zabavnom proizvodu dosada, a kao potvrdu svojih tvrdnji navodi podatke iz drugih grana zabavne industrije.

Primjerice, film 'Harry Potter i Princ miješane krvi' je u prvih pet dana zaradio 394 milijuna dolara, a nadmašen je i 'Crni vitez' koji je prvog dana ostvario 6,4 milijuna te u prvih pet 203,8 milijuna dolara. Dosadašnji rekord u brzini prodaje među videoigrama držao je 'Grand Theft Auto IV' sa 3,6 milijuna prodanih primjeraka u prva 24 sata. Impresivne su to brojke koje će biti teško nadmašiti.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije