http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KONZOLAŠKE MREŽE

Xboxom i PlayStationom na Facebook

Prošlog tjedna Microsoft je objavio kako vlasnici Xboxa 360 mogu pristupati društvenim mrežama sa samih konzola, a Sonyjev odgovor nismo dugo čekali
Facebook, Twitter i slične društvene mreže hit su među korisnicima računala, pa tako i među igračima, bilo onima koji igraju videoigre na PC-u ili na konzolama. S obzirom na veliku popularnost spomenutih mreža, Microsoft je prošlog tjedna omogućio vlasnicima Xboxa 360 pristup Facebooku, Twitteru i Last.fm-u uz dodatne mogućnosti poput dijeljenja videozapisa iz igara, vijesti o napretku u pojedinim naslovima i tome slično.

Sony je samo dan nakon Microsoftove objave obznanio da se sprema uvrstiti slične servise za PlayStation 3, no trenutačno radi na tome da u novoj nadogradnji firmwarea PlayStationa 3 omogući igračima direktan pristup Facebooku i raznim servisima vezanim uz tu popularnu društvenu mrežu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije