http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KVARLJIVA ROBA

U Britaniji 60 posto Xboxa 360 imalo kvar

Prije par mjeseci, Game Informer predstavio je studiju o kvarovima Xboxa 360 u SAD-u, a ispitivanje u Velikoj Britaniji još je poraznije
Kada je Game Informer objavio rezultate istraživanja o kvarovima Xboxa 360, doveo je u nezgodan položaj Microsoft koji se opravdavao prvim serijama konzole koja je kasnije dorađena. Rezultati su, naime, govorili da je čak 54,2 posto američkih konzola u svom radnom vijeku doživjelo barem jedan kvar, a potaknuta time, vlastito ispitivanje provela je i ekipa CNET-a za Veliku Britaniju.

Od 1.128 igrača, 562 posjeduju Xbox 360, 473 PlayStation 3 i 591 Wii, a najviše kvarova prijavili su - xboxovci. Njih se čak 60 posto požalilo da im se konzola barem jednom pokvarila, a kvarove je imalo 16 posto PlayStationa i samo šest posto Wiija. Premda valja uzeti u obzir to da su se igrači sami prijavljivali za anketu, riječ o poraznim statistikama koje nimalo ne pridonose imidžu Xboxa.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije