http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Osveta će biti njegova!

God of War III

NA_GodWar
Datum objave:
23.11.2009 15:05
Autor: Bruno Lipej
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Svi fanovi igre God of War i njegovog junaka Kratosa, moraju se strpiti još neko vrijeme kako bi dočekali novi nastavak ove, po mnogima najbrutalnije i najkrvavije igre na prošloj generaciji PlayStationa.
Prvi nastavak, koji je izašao ekskluzivno za PlayStation 2, oduševio je svojom mitološki konstruiranom pričom, glavnim junakom, stilom borbe, svime što žanr treba imati. Sa velikim naglaskom na akciju (čitaj: klanje) kreatori su izvrsno pogodili omjer između platformskog i akcijskog stila, te unijeli mnoštvo zanimljivih noviteta. Igra je 'preko noći' postala hit kako kod stručnjaka tako i kod igrača. God of War I je među top pet igara za PlayStation 2, a njegov nastavak, po konceptu istovjetan prethodniku također se nalazi pri vrhu toga popisa.

 

God of War III trebao bi nastaviti uspjeh ove trilogije, kao završni nastavak. Onaj tko je igrao prva dva, zna da je jedan od glavnih aduta igre priča koja nas tjera da idemo dalje i polako doznajemo zašto Kratos radi to što radi, i koji je njegov konačni cilj. Kroz priču smo upoznali (zaklali) hrpetinu mitoloških bića, utvara, polubogova i bogova. Trgali Meduzama glave i vadili Kiklopima oči, i to sve iz jednog jedinog razloga - kako bi došli do vrhovnog boga Zeusa, ubili ga, i time u posljednjem nastavku osvetili svoju obitelj.

 

Uzimajući u obzir izgled i igrivost prethodna dva nastavka od trećeg ne očekujemo ništa manje od savršenstva. Zato s nestrpljenjem iščekujemo treći mjesec 2010. godine kada je najavljen izlazak igre. Sve to očekuje isključivo ponosne vlasnike PlayStation 3. Ostali će je, ako su sretni, moći zaigrati kod prijatelja uz njegovo pogledavanje na štopericu. 

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije