http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Krvava romansa u Veneciji

Assassin's Creed 2

Assassins Creed 2
Datum objave:
25.11.2009 13:56
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Posjetite Italiju petnaestog stoljeća i postanite krvoločni ubojica iz sjene
Assassin's Creed 2 je nešto posebno. Ovo čudo se ne može promatrati isključivo kao igra. Ne, ovo se mora doživjeti kao jedna virtualna replika duha i atmosfere romantične renesanse. Naime, radnja je iz starog Jerulazema (prvi dio igre) prebačena u Italiju iz petnaestog stoljeća. Kao ubojica Ezio Auditore od Firenze, prošetat ćete se po svim prominentnijim gradovima Italije toga doba. Da, u to je uključena i vječna Venecija. Ono što su autori napravili graniči s čudom – u rekreaciju gradske arhitekture je uložen enorman trud i to se vidi! Ulice su pune života, civila, dobacivanja lokalnih pijanaca i propalica. A tada nastupa borba, ta krvoločna, brutalna koljačina koja katkada izaziva osjećaj gađenja. Tu je i gomila novih elemenata te popravak nekih starih koji nisu funkcionirali kako treba. Sve u svemu, Assassin's Creed je jedno osebujno povijesno putovanje kojeg ćete dugo pamtiti. Otputujte!

 

 


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije