http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI GAMERSKI PORTAL

Kreće Gamereport!

Datum objave:
01.12.2009 12:38
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Tportal ponosno predstavlja novu stranicu sa recenzijama video igara, ekskluzivnim najavama i zanimljivostima iz svijeta virtualne zabave
Poštovani posjetitelji tportala, predstavljamo vam novu stranicu koja će se baviti tematikom video igara. Na njoj ćete između ostaloga pronaći video recenzije najnovijih igara, ekskluzivne najave, zanimljivosti iz industrije zabave itd. Stranica će obilovati sa multimedijalnim materijalima. Tekstovi će biti popraćeni atraktivnim slikama i video isječcima. Također, sa stranice ćete moći skidati brojne demo inačice najboljih igara. Uživati ćete i u blogovima koje će pisati vrsni poznavatelji igrače tematike. Otvoreni smo i za suradnju sa našim dragim čitateljima.

 

U skoroj budućnosti ćemo aktivirati mogućnost pisanja korisničkih blogova, kako bi svi mogli reći ponešto o svome najdražem vidu digitalne zabave. Na Gamereportu će se objavljivati i korisnički video prilozi. Pošaljite ih na MAXzonu, a mi ćemo probrati one najbolje i promovirati ih na našem novom portalu. Važno je reći da se otvaranjem Gamereport portala između ostaloga želimo zahvaliti našim vjernim fanovima, bez kojih pokretanje ovog projekta ne bi bilo moguće. Na kraju vas upućujemo na priloženi video u kojem ćete vidjeti kako Gamereport stranica izgleda "u akciji"! Upoznajte uzbudljivi svijet video igara...Upoznajte Gamereport!

 

 

 


Kreće Gamereport!

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije