http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VELIKI DOBROTVORI

Activision donira novac za djecu žrtve rata

Ovog će se vikenda u Velikoj Britaniji provesti kampanja za pomoć djeci žrtvama rata čiji je glavni pokrovitelj proizvođač videoigara Activision
Sam uvod možda i ne zvuči pretjerano spektakularno, no ako znamo da Activision stoji iza nedavne ratne simulacije Modern Warfare 2, čitava priča dobiva drugačiji prizvuk. Prema službenom priopćenju, tvrtka je spremna donirati do 250.000 funti udruzi War Child koja djeluje na svjetskoj razini i pomaže djeci zahvaćenoj ratnim zbivanjima. Iznos koji će Activision donirati ovisi o broju igrača Modern Warfarea 2 koji će tijekom subote i nedjelje zaigrati spomenutu igru na Xbox Liveu.

Dakako, Activision je samo jedan od sponzora, a posebno se hvale podatkom da je ova akcija najveća dobrotvorna inicijativa koju je britanska industrija igara dosad poduzela. Nije samo jasno po kojem će principu Activision donirati novac i koliko je igrača potrebno za maksimalan iznos, a da budemo i malo zlobni, recimo da su samo na Modern Warfareu 2 u prvih pet dana zaradili 550 milijuna dolara i da su mogli biti malo darežljiviji. Kako god bilo, nadamo se da će novac stići do onih kojima je najpotrebniji.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije