http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ČUDNE VIZIJE

Videoigra po 'Macbethu' prenasilna

Mark Ecko, poznati dizajner odjeće, crtač grafita, skejter i još ponešto, planirao je objaviti videoigru nastalu prema 'Macbethu'
Logo nosoroga posebno je omiljen među mladima, a zaštitni je znak odjeće, satova, obuće i koječega drugoga iz produkcije Marka Eckoa, poznatog dizajnera koji se nedavno okušao i kao producent videoigara. Iako njegova videoigra Mark Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure nije pretjerano impresionirala javnost (prosječna ocjena bila je samo 60 posto), Ecko i dalje planira nove videoigre.

U nedavnom intervjuu otkrio je da se među njegovim planovima nalazi i prerada Shakespeareovog 'Macbetha'. Iako projekt nije zaživio, Ecko kaže da ga je potpuno redizajnirao te da bi virtualni Macbeth bio vrlo nasilna igra s fokusom na 'odsijecanje ljudskih glava', čime bi to djelo postalo poznato širem krugu ljudi. Možemo samo zamisliti kako bi izgledale lektire učenika koji bi, umjesto da pročitaju knjigu, zaigrali Eckov Macbeth.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije