http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI PRINC

Najavljen novi Prince of Persia

Poznati serijal Prince of Persia uskoro će dobiti novo poglavlje - Prince of Persia: The Forgotten Sands za konzole i prijenosne igraće platforme
Nakon kraće pauze, Ubisoft je odlučio nastaviti franšizu Prince of Persia koja mu je već donijela milijune eura zarade. Novi nastavak nosit će naziv Prince of Persia: The Forgotten Sands i trenutno je u izradi za konzole i prijenosne igraće platforme, dok je PC izostavljen s popisa. Novo poglavlje najavljeno je za svibanj što nije začuđujuće obzirom da bi 28. svibnja svjetsku premijeru trebao imati film Prince of Persia: The Sands of Time.

Dok o igri detalji nisu poznati, zna se da film prati priču istoimene igre od prije šest godina te da ista govori o mladom princu koji će se udružiti s princezom kako bi spriječili zlog vladara da izazove pješčanu oluju koja bi mogla uništiti svijet, no kao i uvijek, neočekivani obrati su uvijek mogući.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije