http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DVIJE RECENZIJE U JEDNOJ

Crash Time 3 & Buzz: World Quiz

COBRA11
Datum objave:
09.12.2009 15:50
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Danas smo bili dobro raspoloženi, pa smo umjesto jedne, napravili čak dvije recenzije. Uživajte!
Iako već pod dobrim utjecajem kojekakvih gripa, ekipa Gamereporta vam je za danas pripremila dvije video recenzije u jednoj. Za početak smo se dotakli interesantne igre Crash Time 3. Interesantne po tome što je ovo zapravo nastavak poznatog serijala Cobra 11. Poznatog ali i problematičnog; franšizu razvija specifični soj njemačkih programera. Naime, momci su vrlo precizni, vješti, ali i istrahovito sterilni. Međutim, Crash Time 3 je ipak odmaknuo od svog prijašnjeg pravca te nas u nekim elementima jako iznenadio. Uglavnom, još jednom preuzimate ulogu Cobra 11 policajaca te se borite protiv kriminala. I to po vrlo piktoresknom europskom gradu koji hvala Bogu jako odskače od onih tipičnih 'Coca Cola hamburgerskih SAD je najjači' pre********.

 

Druga igra je Buzz: World Quiz. I ovo je nastavak, pa njegov prvi dio slobodno pogledajte ovdje. Što reći za nastavak nego brže, više, jače. Kviz je ušminkan, ima bolju grafiku, atraktivniji virtualni studio te novi set pitanja. Da, ona su i dalje lokalizirana, to jest čitaju ih poznate face sa TV ekrana. No Buzz i dalje pati od tematske (ne)regionalizacije. Drugim rječima, u igri je hrpa pitanja čije odgovore nećete znati ni ako ste progutali enciklopediju. Npr., što nam znače nekakve trivijalnosti iz britanskih TV emisija osamdesetih godina prošlog stoljeća...? Svejedno, ovo je i dalje jedan od najigrivijih kvizova koje možete probati u toplini vašeg doma. Ili u sociopatskom domu iza pakla, kako već bilo. Buzz: World Quiz je stoga genijalan poklon za nadolazeće blagdane. Evo, sad ću prestati trkeljati, te ću vas kako to već biva, uputiti na gledanje video priloga. Irštenem!

 

Crash Time 3 & Buzz

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije