http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAJBOLJI OD NAJBOLJIH

Novi rekord Modern Warfarea 2

Stalno pričamo o veličini Modern Warfarea 2, a koliko je uistinu velik, možda najbolje govore stručnjaci analitičkih kuća
Evan Wilson iz Pacific Cresta i Michael Pachter iz Wedbusha u isto vrijeme su objavili rezultate svojih istraživanja glede industrije igara, čija će zarada prema Wilsonu biti ista kao i prošle godine (oko 1,45 milijardi dolara), dok Pachter predviđa rast od sedam posto. Kako god bilo, oba stručnjaka slažu se da je ključnu ulogu u čitavoj priči odigrao Modern Warfare 2 koji se prema Wilsonu u Americi prodao u pet milijuna primjeraka, a Pachter smatra da je realan broj šest milijuna.

Prodaja Modern Warfarea 2 čini 23 do 25 posto prošlomjesečne zarade industrije igara, što je fantastičan rezultat s obzirom da smo u studenome bili zasuti gomilom hitova. Znakovito je i što je ovo najveći udio neke videoigre u mjesečnoj prodaji, a prije Modern Warfarea 2 prvo mjesto držao je Halo 2 sa 20 posto u studenome 2004, a nakon njega Guitar Hero III sa 12 posto u studenome 2007. godine.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije