http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BLAŽENI INTERNET

Izmišljaju mane PlayStationu 3

Dok većina igrača nema zamjerki na PlayStation 3, Yahooov vodič za predblagdansku kupovinu našao mu je jednu banalnu manu koja i nije toliko ozbiljna kako se čini
Ukoliko pretražujete internet u potrazi za idealnim božićnim poklonom, postoji šansa da ste naletjeli na Yahooov Grinch's Gift Guide u kojem autorica izražava zabrinutost glede PlayStationa 3, točnije njegovog kontrolera. Naime, u članku kaže da, za razliku od konkurencije, kontroler PlayStationa 3 ima bateriju koja je nezamjenjiva i salivena u kućište, što znači da u slučaju kvara valja kupiti novi kontroler.

Iako je ovakav postupak potaknut navodnom brigom za okoliš jer kupci ne mogu jednostavno baciti baterije bilo gdje, predstavnik tvrtke koja proizvodi baterije kaže da je ovakva ugradnja financijski isplativija jer postoji manje dijelova za proizvodnju. Osim toga, šanse da baterija otkaže poslušnost vrlo su male, a ukoliko se i isprazni do kraja, u samom priručniku za PlayStation 3 postoje detaljne upute kako doći do baterije i zamijeniti je novom.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije