http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEDJELJNI ODMOR

Adrianne Curry gola uz World of Warcraft

Adrianne
Adrianne Curry, američki vrhunski top model, otkrila je da voli provoditi nedjelje potpuno gola u društvu World of Warcrafta
Dok domaće - nazovimo ih - zvijezde i modeli subote provode po narodnjačkim klubovima i nedjeljom liječe mamurluk, pobjednica 'America's Next Top Modela' Adrianne Curry otkrila je da su njezini planovi nedjeljom potpuno drukčiji. Adrianne je prošle nedjelje napisala da nakon treninga kickboxinga jedva čeka otići pod tuš i kao od majke rođena sjesti za World of Warcraft, što je, po njoj, savršeni način odmora.

Svoje je tvrdnje potkrijepila i slikom dosta loše kvalitete slikanom web kamerom, no otkriva sasvim dovoljno dokaza da se Adrianne nimalo ne šali. Za one koje zanima više detalja o Adrianne, poput izdanja Playboya u kojem je bila glavna tema, proguglajte ili posjetite Wikipediju.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije