http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PANDORINA KUTIJA

Avatar

NA_Avatar
Datum objave:
16.12.2009 14:29
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ne, Avatar The Game po svojoj kvaliteti nema ni blage veze sa Avatar The Moviem
Uistinu je tragično promatrati kako kvalitetni filmski poduhvati bivaju uništeni u svom virtualnom uprizorenju. Takav je slučaj i sa Avatarom. Ova igra nastala na osnovu James Cameronovog SF mega spektakla, nije vrijedna ni koliko je crno ispod nokta. Istina, unutra je sasvim lijepa i dovoljno blještava grafika pomoću koje je rekreiran alienski svijet Pandora. No sve ostalo je živi užas. Od kontrola, preko umjetne inteligencije, pa do nemaštovitih i nedovoljno iskorištenih vozila. Inače, Avatar The Game po radnji prethodi samome filmu.

 

Pa ako ste baš toliko zagriženi za cijelu franšizu, ovo bi vam moglo biti interesantno jer ćete u igri složiti još jednu kockicu tog predivnog Avatar svijeta. No kako smo rekli, sve je drugo totalna katastrofa. Nažalost, i Avatar je nastavio sa već niz godina poznatim trendom lošeg konvertiranja filmova u igre. Izgleda da ni kraj prvog desetljeća 21. stoljeća nije imuno na ovu gadnu boleštinu. Zaključimo; Avatar The Game nije ništa drugo nego pokušaj još malo muženja gladnih konzumenata koji će u ovo blagdansko vrijeme kupiti gotovo sve. Eto, pogledajte video kako bi zorno saznali što to točno ne valja u ovoj jadnoj isprici za video igru.

 

Avatar

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije