http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LOŠI MOMCI

Odbrojavanje do Bad Companyja 2

Datum objave:
21.12.2009 08:01
Autor: D. R. & K. L.
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ovog tjedna završava beta testiranje Battlefielda Bad Company 2 za PlayStation 3, povodom čega je Electronic Arts objavio neke zanimljive statistike
Pucačine iz prvog lica igraju mnogi, no donedavno je mrežna komponenta spomenutih bila zanimljiva samo užem krugu igrača. Koliko su se stvari promijenile najbolje, svjedoči beta testiranje mrežne komponente Battlefielda Bad Company 2 koje završava ovog tjedna. Kako bismo bolje shvatili zainteresiranost igrača za mrežno napucavanje, bacit ćemo oko na statistike Electronic Artsa koje kažu da je tijekom testiranja zabilježeno 9,4 milijuna ubojstava vozilima, dok ih je klasičnih oružjem bilo čak 45,42 milijuna.

U beti je sudjelovalo 300.000 igrača, zabilježen je 1,01 milijun preciznih 'headshotova', 380.000 kuća je razoreno, uništeno je 3,43 milijuna vozila i tako redom. S obzirom na to da je broj igrača bio ograničen, uopće ne želimo razmišljati kako će statistike izgledati nakon što se igra u ožujku pojavi na tržištu.

 

Čekanje je tim teže ako znamo da će novog Battlefielda pogoniti unaprijeđeni DICE Frostbite engine, odgovoran za spomenuta rušenja zgrada. To će pak biti čista perverzija; već smo vidjeli neke MP scene koje bi do nedavno doista bile nezamislive. Primjerice, jedan snajperist se sakrio iza prozora zgrade i počeo ubijati suparničke vojnike. No ubrzo ga je uočio marinac s bazukom i sprašio jedno punjenje u pravcu prozora. Prozor je promašen, ali je odvaljen dio zida ispod njega. Ne, ovo nije ubilo našeg snajperista. Snajperist je izgubio oslonac, pao kroz rupu i slomio vrat prilikom kontakta s majčicom Zemljom!

 

Još malo sočnih informacija - uz četiri dostupne klase i hrpu oružja i gadgeta, igrači će moći kreirati do 15.000 različitih varijacija opreme. Tu je i osvajanje pedesetak raznih činova, ordenja itd. Ali nemojmo zaboraviti ni singleplay! U Battlefieldu 2 će biti i kampanja za jednoga igrača. Samo se nadamo da neće biti kratka kao ona iz MW2. Što još reći nego da je pred nama igra za koju se mnogi nadaju da će biti ultimativna ratna SP/MP uživancija svih vremena. Da, bolja i od tog famozno razvikanog, ali zbog nepostojećih dedicated servera i od mnogih popljuvanog Modern Warfarea 2. A kako bi vam iščekivanje Battlefielda 2 prošlo čim brže, pogledajte nekoliko priloženih filmića u kojima ćete vidjetu svu njegovu igračku snagu i ljepotu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije