http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BATTLESHIP

Potapanje brodova na iPhoneu

Igra 'Potapanje brodova' je prastara zabava za koju su dosad bili potrebni papir i olovka, a tehnološki osviješteni odsad je mogu zaigrati i na iPhoneu
Ranije smo pisali da u Appleu pokušavaju iPhone izgurati kao poslovni uređaj, no svakim se danom za spomenuti pojavljuje sve više videoigara, od onih za okorjele igrače do naslova za mase. Upravo potonji ostvaruju zapaženi uspjeh i često se radi o preradama poznatih društvenih igara poput Battleshipa ili, po domaći, Potapanja brodova, koji je ovog tjedna objavljen na iTunesu u izdanju Electronic Artsa.

Za razliku od 'papirnate' verzije, Battleship za iPhone donosi brojne animacije koje igranje čine zabavnijim, a igranje je moguće protiv udaljenih protivnika, kao i u lokalnoj mreži ili putem Bluetootha, uz cijenu od samo 2,99 dolara, što je uistinu mizerna cifra za količinu zabave koju ova legenda pruža.

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije