http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ONLIVE DEMO

Crysis na iPhoneu

Iako smo u par navrata spominjali OnLive, nedavna prezentacija mogućnosti ovog servisa potpuno je iznenadila igračku zajednicu
OnLive je odlično osmišljen projekt koji bi nam u bliskoj budućnosti omogućio igranje videoigara putem set-top boxa nalik na one koje koristi internetska televizija. Videoigre bi se vrtjele na udaljenim serverima, dok bi korisnici dobivali signal na mikrokonzoli koja je spojena na televizor i poveziva bežičnom mrežom s ostalim uređajima.

Autori OnLivea koji se još testira već su spominjali da bi videoigre bilo moguće zaigrati bez obzira za koju su platformu rađene i koliko jaku konfiguraciju posjedujemo, a da bi to dokazali, osnivač tvrtke Steve Perlman je na Sveučilištu Kolumbija održao prezentaciju čitave tehnologije zaigravši Crysis na - iPhoneu!

Ako znamo da je Crysis prije par godina bio suludo zahtjevan naslov koji je i najjača računala bacao na koljena, a sada se vrti na mobitelu (doduše na iPhoneu, ali ipak mobitelu), jasno je da OnLive predstavlja tehnologiju budućnosti koja će potpuno promijeniti dosadašnje navike igrača. Kako to izgleda u praksi provjerite u priloženom videu!!!

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije