http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Zombie Driver - kotačem po nemrtvima

Zombie
Datum objave:
30.12.2009 13:00
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iako jednostavna, kratka i mala, ova igra je ujedno vrlo zabavna i hipnotizirajuća
Zombie Driver nije igra o kojoj bi itko pisao nekakve referate. Zombie driver nije igra koju ćemo analizirati poput sociopata na seansi dobre stare psihoanalize. Zombie Driver je no bullshit igra u kojoj gazite zombije. Baš tako, ovo nepretenciozno čudo iz istočne Europe ne želi biti nikakav GTA ili Modern Warfare, već vam samo želi priuštiti par zabavnih poslijepodneva. Premisa je jednostavna: u nekoj tvornici je roknuo spremnik s otrovnom kemikalijom i stanovnike obližnjeg grada pretvorio u (ne)mrtve kreature. A kako ih se bolje riješiti, nego ih gaziti gumama svog automobila?!

 

Za razliku od vrlo sličnog Clutcha, akcija se ovdje ne promatra iz prvog lica, već iz danas gotovo zaboravljene poluptičje perspektive. Na auto možete našarafiti svakojako oružje, nitro i ostale sitnice. I to je to! Okej, baš i nije, ali moramo nešto ostaviti i za videoprilog. Uglavnom, ovo možda nije naslov koji ćete staviti pod bor 'pristojnom Perici iz trećeg C', ali je svakako igra za sve one ostale koji vole zombije i krvave tragove guma. Još jednom, ovo ni u kojem slučaju nemojte doživjeti kao neki blockbuster. Zaboga, pa igra nema više od 700 megabajta! Ne, Zombie Driver shvatite kao kratki i brutalni predah do hitova koje očekujemo početkom 2010. godine. Živjeli!

 


ZombieDriver

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije