http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Igre u 2010. - specijalni prilog

2010.
Datum objave:
31.12.2009 12:00
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte naš specijalni video prilog u kojem ćete vidjeti koje ćete hitove igrati u 2010. godini
Godina 2009. je iza nas. Priznajemo, bilo je svega - od predivnih igara do pokvarenih sarmi. No ovaj put se nećemo obazirati na prošlost, već ćemo pogledati što nam sprema vrla, nova igraća budućnost.

Po brojnim analizama i dostupnim informacijama, izgleda da će 2010. biti jedna od najbogatijih gejmerskih godina svih vremena. Iz više razloga. Prvi je taj što se u njoj konačno očekuje dolazak hitova koji su se već odavno trebali pojaviti, ali zbog raznih zakašnjenja - nisu. Vjerujemo da nikome ne trebamo objašnjavati što je to Gran Turismo 5! Ili pak Diablo 3 i Starcraft 2. Ovi naslovi već su se i prije svog izlaska upekli u kolektivnu svijest igrača diljem svijeta. Hype koji ih je okruživao prešao je sve granice, a u 2010. će nam konačno biti jasno je li bio opravdan ili ne.

Dakako, naredna godina će nastaviti s već ustaljenim izdavanjem nastavaka megapopularnih franšiza. Iako je sljedeći Modern Warfare zasad samo u fazi šuškanja, u 2010. nam sasvim sigurno stiže fantastični Battlefield Bad Company 2. Svojim će nas dolaskom počastiti još jedan Command & Conquer, Bioshock 2 i tako redom. Ovdje valja nešto primijetiti: većina spomenutih naslova dolazi i za PC! Izgleda da će 2010. stoga biti i godina revitalizacije ove u proteklom razdoblju zakinute platforme. A s obzirom na to da većina igrača u Hrvatskoj i dalje igra upravo na računalu, zbog ovoga smo vrlo, vrlo sretni.

Međutim, naredni period neće biti samo period reciklaže. Stići će nam i neki posve originalni naslovi poput Alan Wake i Dark Voida. Posebno nas fascinira ovaj potonji. Tko ne bi zaigrao ovaj čudni hibrid koji tako neodoljivo podsjeća na film 'Rocketter'? Junak, naime, na leđima nosi raketni ranac.

Uživat ćemo i u hrpi novih MMO-a koje predvodi obećavajući Star Trek Online. Vratit će se i dugo očekivana Mafia, a nešto sočno nam pripremaju i autori Grand Theft Auta. Sve u svemu, očekuje nas vruće igračko ludilo. A sada se bacite na gledanje videa - u ovom smo se tekstu dotakli samo nekoliko naslova, dok vas puno više divota čeka u samom prilogu. U jedno budite sigurni: kada ove igre izađu, sve će biti recenzirane u našem i vašem - Gamereportu!

 Igre u 2010.

 

Sve o temi:

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije