http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRIJENOSNI ZOMBIJI

Plants vs. Zombies uskoro na iPhoneu

Popularna i vrlo zabavna igra Plants vs. Zombies trebala bi se krajem siječnja pojaviti i za platformu koju sve češće spominjemo - iPhone
Za razliku od videoigara s velikim budžetom koje se rade godinama i izmišljaju brojne inovacije, postoje igre koje plijene pažnju jednostavnošću i iznimnom ovisnošću koju stvaraju. Izdavačka kuća PopCap Games specijalizirala se upravo za takve videoigre, a popularnost naslova kao što je Zuma, Peggle i prošlogodišnji hit Plants vs. Zombies dokazuju da autori znaju pogoditi ukus igrača. Primjerice, Plants vs. Zombies je igra za PC u kojoj valja saditi biljke koje uništavaju nadolazeće zombije, što je totalno glupa ideja, no realizirana je toliko simpatično da se svatko tko je zaigra zarazi njome u trenu.

Zbog velikog pritiska igrača, kao i sve veće popularnosti iPhonea kao igrače konzole, PopCap je najavio da će krajem siječnja Plants vs. Zombies objaviti na spomenutoj platformi po popularnoj cijeni, a ako igra ostvari zadovoljavajući uspjeh (u što malo tko sumnja), može se očekivati da će PopCap nastaviti s politikom izdavanja igara na najpopularnijem mobitelu današnjice koji je za mnoge ujedno i vrhunska prijenosna konzola za igranje.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije