http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Rogue Warrior

Rogue
Datum objave:
06.01.2010 10:58
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Totalni paradoks - jedna od najgorih igara 2009. godine zapravo i nije toliko loša
Već nam u ovaj petak počinju stizati pravi igrački hitovi koje ćemo recenzirati s neskrivenim zadovoljstvom. No dotle se svi moramo strpiti uz polu proizvode poput Rogue Warriora. Ali bio je jedan poseban razlog zašto smo se baš odlučili na opisivanje današnje igre. Ovako, Rogue Warrior je u gotovo svim internetskim i tiskanim medijima pokupio epitet najgore igre protekle godine. Jednostavno smo morali vidjeti o čemu se radi te da li je ovo uistinu takva katastrofa. I znate što, na kraju druženja sa ovim čudom - ostali smo totalno zbunjeni.

 

Da nešto bude jasno - ovaj hibrid između FPS-a i sneakera je svakako prepun mana koje ne smiju zadesiti igru iz dvadeset i prvog stoljeća. Sve smo ih fino pobrojali u video prilogu pa nema smisla da ih ponovno spominjemo u ovom tekstu. Međutim, usprkos svim nedostacima, Rogue Warrior nas nije isfrustrirao i izmaltretirao te se je konačni dojam igranja mogao sprovesti pod zajednički nazivnik 'ugodan'! Ozbiljno, iako katkada smiješno traljava i infantilno korumpirana, ova igra na neki morbidan način uspijeva zabaviti igrača. Kako, zašto, da li je Gamereport spustio kriterije? Sve odgovore na ova a i još mnoga druga pitanja saznajte klikom na video!

 


Rogue Warrior

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije